CINE suntem

SC Giant Prodimpex SRL a fost înfiintata în 1994 si este o firma privata cu capital românesc. Investitiile continue în tehnologie, spatii de productie si nu în ultimul rând în personal au facut ca în scurt timp Giant sa devina unul din cei mai importanti procesatori de carton din România. În ultimii ani Giant a fost o prezenta constanta pe primele locuri in Topul firmelor pe plan judetean si national.
Giant este membra a Camerei de Comert Industrie si Agricultura Mures (CCIA). Implementarea sistemului integrat de management calitate-mediu-securitatea muncii ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 este o garantie în plus pentru calitatea materialelor produselor si a serviciilor oferite.

CE facem
Producem cutii din carton microondulat, ondulat si duplex. De asemenea producem articole de papetarie, elemente de publicitate din carton sau orice alt produs din carton tiparit, caserat sau stantat. Avem posibilitatea de a stanta forme cu dimensiuni pâna la 2 x 3 m. Personalizam produsele prin tipar flexografic, serigrafic sau prin caserare. Dezvoltarea sectorului de cutii caserate a fost o necesitate rezultata din cerintele pietei. Reusim astfel sa producem tipuri de cutii caserate care pâna acum se importau.

CUM facem
Firma are un timp de reactie scurt la omologarea de produse noi, sau serii mici si mijlocii, datorita atelierului propriu de confectionat stante, filme, site. Avem un colectiv dinamic, care sta la dispozitia clientilor cu experienta acumulata in cei peste zece ani de activitate. Sistemul informatic integrat permite procesarea rapida si exacta a comenzilor, lansarilor, urmarirea fabricatiei si a calitatii produselor. De asemenea, investitiile in noua hala de productie si in tehnologie au dus la cresterea productivitatii ,calitatii produselor si elasticitatii in livrari. Oferim consultanta, proiectare si design gratuit clientilor.